Prijzen

Prijzen van standaard WordPress-websites, maatwerk en opties

Voor elke klant maken wij een website op maat. Om toch een idee te geven van de prijzen voor een nieuwe WordPress-website zie je hieronder enkele kant-en-klare pakketten die we aanbieden. Ook zie je een aantal opties die we bieden voor meerdere talen, beveiliging en onderhoud van de website. Voor een persoonlijk advies en gedetailleerde prijsopgave vragen we je om contact met ons op te nemen. Bekijk ook ons portfolio van WordPress-websites.

Basis

Dit pakket bevat het maken van een complete WordPress-website. Je krijgt een ontwerp dat perfect bij jouw product of dienst past. We maken het menu voor je en ook tot maximaal 5 pagina’s met inhoud. De inhoud wordt door jou aangeleverd en in overleg plaatsen we die zo effectief mogelijk op de website. Vanzelfsprekend stellen we ook een contactformulier in en wordt deze beveiligd tegen spam. Bij dit pakket Basis regel je de hosting en domeinnaam zelf. Wil je dat niet? Kijk dan bij het pakket Uitgebreid.

 

€ 599,- 

Uitgebreid

Met dit pakket krijg je alles wat in het pakket Basis zit en regelen wij voor jou het aanvragen van de hosting, de domeinnaam en bijbehorende e-mailadressen en stellen we dit voor je in. De prijs hieronder is inclusief 1 jaar jouw domeinnaam en de bijbehorende WordPress-hosting bij een betrouwbare partner met snelle servers. Na het eerste jaar betaal je jaarlijks voor de hosting en de domeinnaam. Dit bedrag is afhankelijk van welke extensie je domein heeft. Hierover wordt je vooraf geïnformeerd.

 

€ 699,- 

Talen

Wil je jouw website daarnaast nog in meerdere talen aan je bezoekers presenteren? Dat kan met dit pakket Talen. We stellen WordPress zo in dat deze bijvoorbeeld in het Nederlands en Engels bezocht kan worden. Door middel van de WPML talenmodule breiden we WordPress uit en zorgen we dat de inhoud van je website ook in een of meer andere talen te bezoeken is. Indien gewenst kunnen we de vertalingen voor je laten uitvoeren door ervaren vertalers. Informeer naar de mogelijkheden!

 

€ 799,- 

Opties bij een WordPress-website

Naast de bovenstaande pakketten bieden we een aantal extra diensten aan op het gebied van beveilig en back-ups. Deze diensten worden per maand of per jaar gefactureerd (bekijk de details van elke optie). Als je hier gebruik van wilt maken, dan kan dat op elk moment. Dus ook nadat je bij ons een website hebt gekocht. Alle diensten neem je voor minimaal 1 jaar af.

BeeWebdesign: betaalbare en professionele WordPress-websites

Onderhoud

Maandelijks houden we je website up-to-date met de nieuwste versies van WordPress, het thema en van de door ons geïnstalleerde plug-ins. Op deze manier hoef je zelf niet naar het onderhoud van de website om te kijken. Jij kunt je bezig houden met je eigen dienst of product en het plaatsen van nieuwe inhoud op de website.

€ 19,95 per maand

Minimale contractduur: 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar.

BeeWebdesign: betaalbare en professionele WordPress-websites

Onderhoud & back-up

Naast het onderhoud maken we bij deze dienst ook een maandelijkse back-up van de hele website. De back-up wordt op een externe locatie bewaard, zodat deze bij eventuele problemen direct teruggezet kan worden. Doe je per ongeluk toch zelf iets fout of is er wat aan de hand? Dan kunnen we de website herstellen door de back-up te gebruiken.

€ 24,95 per maand

Minimale contractduur: 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar.

BeeWebdesign: betaalbare en professionele WordPress-websites

Wordfence beveiliging

Wordfence is de firewall voor WordPress. Het biedt een uitgebreide bescherming tegen ongewenste toegang tot je website door hackers. Je website krijgt een extra beveiliging voor het inloggen met 2FA, wat staat voor two factor authentication. Daarmee log je in met een combinatie van je gebruikersnaam en wachtwoord plus een code die je op je telefoon ziet. Extra zekerheid en beveiliging in een tijd waarin steeds meer websites gehackt worden is zeker aan te raden! Dit pakket kun je alleen afsluiten in combinatie met ‘Onderhoud’ of ‘Onderhoud & back-up’. Het betreft hier de Premium-uitvoering van Wordfence, met snellere updates van de lijsten met geblokkeerde IP-adressen, malware-detectie en firewall-regels.

€ 9,95 per maand

Minimale contractduur: 1 jaar, daarna per jaar verlengd. Opzeggen: uiterlijk 1 maand voor einde van het contract.

Alle prijzen op deze pagina en op de rest van de website zijn exclusief 21% btw. Prijswijzigingen voorbehouden.

Menu