Portfolio

Portfolio van WordPress-websites

Op deze pagina zie je in mijn portfolio enkele van de WordPress-websites die ik al voor andere klanten gemaakt heb. Deze websites draaien op de meest recente versie van WordPress en zijn gebouwd met up-to-date templates. Heb je een huisstijl? Dan houd ik daar natuurlijk rekening mee. Ik zorg ook voor zaken als een contactformulier, beveiliging tegen spam en geef je bij de oplevering van de website een heldere uitleg over hoe je zelf dingen aan kunt passen.

BeeWebdesign portfolio - Clouvance Consultancy

Clouvance Consultancy

Voor Clouvance Consultancy van Léon Spijkers heb ik een meertalige website gebouwd. Samen met een copywriter en twee vertalers zijn de teksten opgesteld en vertaald. De homepage heeft een filmpje als achtergrond. De website is gebouwd in WordPress met de WPML plug-in.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.clouvanceconsultancy.com

BeeWebdesign portfolio - Buro-T

Buro-T

Voor Toon Gevaert uit België heb ik de website van zijn vertaalbureau, Buro-T, in een nieuw, fris jasje gestoken. In samenwerking met een collega SEO-expert zijn zaken als teksten, menu, indeling en meer geoptimaliseerd. Het resultaat is een strakke, duidelijke website geworden.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.buro-t.be

BeeWebdesign portfolio - Rob Laumen

Rob Laumen

Rob benaderde me om zijn oude website in een nieuw WordPress-jasje te steken. De website moest ook in het Duits en Engels beschikbaar komen. In samenwerking met enkele vertalers zijn de teksten professioneel vertaald en via WPML op de website beschikbaar.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.roblaumen.nl

BeeWebdesign portfolio - Eijck ZorgSupport

Eijck ZorgSupport

Dit is de website van Diana van Eijck. Ze benaderde mij omdat ze een nieuwe activiteit ging ontplooien (het ondersteunen van mantelzorgers) en daar een website voor wilde laten bouwen. We hebben voor haar deze frisse, overzichtelijke website gebouwd om alle zorgactiviteiten op te presenteren.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.eijckzorgsupport.nl

BeeWebdesign portfolio - Lengua Viva

Lengua Viva

Voor Karin Rijf-Molenaar hebben we een meertalige website gebouwd in de talen Nederlands, Engels en Spaans. In nauwe samenwerking met een tekstschrijver, Rachel Warmerdam, hebben we de website van pakkende teksten en een kleurrijk ontwerp voorzien.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.lenguaviva.nl

BeeWebdesign portfolio - ASL Vertalingen

ASL Vertalingen

Mevrouw Anja Schuitemaker-Loh kwam bij mij met het verzoek om een aantrekkelijke, goed vindbare en snelle website te bouwen. Die uitdaging gaan wij natuurlijk graag aan en deze website is daarvan het resultaat. De website is meertalig en kan in het Nederlands of in het Duits gelezen worden.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.asl-vertalingen.com

BeeWebdesign portfolio - The Traveling Translator

The Traveling Translator

In dit project werkte ik nauw samen met de klant, Silvie van de Zee. Zij had met een tekstschrijver en ontwerper al een heel goed idee over haar nieuwe branding en huisstijl. Na een briefing ben ik aan de slag gegaan om deze huisstijl om te zetten naar een passende website. Het resultaat is een perfecte uitdrukking van haar nieuwe brand, The Traveling Translator.

Deze website kun je bekijken via:
www.thetravelingtranslator.com

BeeWebdesign portfolio - Fysiotherapie Moniek van Gilst

Fysio Moniek

Voor mevrouw Moniek van Gilst heb ik deze WordPress-website gebouwd. Met diverse mogelijkheden om snel contact op te nemen, een overzicht van alle mogelijke behandelingen en allerlei praktische informatie over de praktijk.

Deze website kun je bekijken via:
https://www.fysiomoniek.nl

BeeWebdesign portfolio - Westerwald Vertalingen

Westerwald Vertalingen

Westerwald Vertalingen levert deskundig vertaalde teksten, is punctueel en vertaalt uw teksten naar begrijpelijk Nederlands. Guus Reichgelt was op zoek naar iemand die voor hem een bij zijn huisstijl en kleuren passende website kon ontwerpen. Vanzelfsprekend kon ik hem daarmee van dienst zijn en hebben we zeer prettig samengewerkt aan deze nieuwe, vlotte website voor Westerwald Vertalingen.

Deze website kun je bekijken via:
www.westerwaldvertalingen.nl

BeeWebdesign portfolio - Clara Kozijnen

Clara Kozijnen

Een project om een nieuw soort kozijnen onder de aandacht te brengen. Met een fris lettertype en in de huisstijl van de klant qua kleuren. Met mooie hoge-resolutie afbeeldingen, een slider bovenaan om de sfeer en functie van de ramen te benadrukken. Op de productpagina ook een embedded video zodat bezoekers in beeld en geluid de functies en voordelen van deze nieuwe kozijnen in de praktijk kunnen bekijken en beluisteren.

Deze website kun je bekijken via:
www.clarakozijnen.nl

BeeWebdesign portfolio - Confer

Confer

In nauwe samenspraak met de klant, Steven Segaert, heb ik zijn website in een nieuw jasje gestoken. Ook heb ik de website verhuisd naar een nieuwe hostingprovider. Daardoor wordt de website stukken sneller geladen. Tip: beluister de interessante “Vertaalpodcasts” van Steven over zijn ervaringen als vertaler!

Deze website kun je bekijken via:
www.confer.eu

BeeWebdesign portfolio - Pedicurepraktijk Paula Kuiters

Pedicurepraktijk Kuiters

Je hoeft niet bang te zijn dat een nieuwe website heel wat voeten in de aarde vergt. Zo heb ik voor Pedicurepraktijk Paula Kuiters de vernieuwde website verzorgd. Met een frisse, stijlvolle uitstraling die past bij de nieuwe locatie waar de praktijk naartoe verhuisd is.

Deze website kun je bekijken via:
www.pedicurepraktijkpaula.nl

BeeWebdesign portfolio - Qiangsheng

Qiangsheng

Qiangsheng Industrial Trading is een bedrijf uit China dat metalen onderdelen en tools maakt. Voor hun Europese activiteiten heeft het bedrijf een kantoor in Eindhoven geopend. Daarvoor wilde men een Engelstalige website om klanten in Europa van informatie te kunnen voorzien.

Deze website kun je bekijken via:
www.qiangsheng.nl

BeeWebdesign portfolio - De Langen Language Services

De Langen

Een kleurrijke website die ik samen met de klant ontworpen heb, na het uitwisselen van enkele ideeën en concepten voor de nieuwe WordPress-website. Voorzien van een contactformulier en elementen die tijdens het bekijken van de pagina verschijnen (fades).

Deze website kun je bekijken via:
www.delangenlanguageservices.nl

BeeWebdesign portfolio - Juridica Translations

Juridica Translations

Erica Tegelaar is een ervaren jurist en beëdigd vertaler. Voor die laatste hoedanigheid wilde zij graag een moderne website om haar vertaaldiensten aan te bieden aan potentiële klanten. De website heeft een unieke, strakke vormgeving en is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Deze website kun je bekijken via:
www.juridicatranslations.nl.

BeeWebdesign portfolio - GB Legal Translations and more

GB Legal Translations

Ook deze WordPress-website is uitgevoerd in de kleuren en patronen van de huisstijl van de klant. In de achtergrond zie je het bedrijfslogo staan. De website is compact met de benodigde manieren om informatie aan te vragen via social media of het contactformulier.

Deze website kun je bekijken via:
www.gblegaltranslationsandmore.nl

BeeWebdesign portfolio - Two Integrate

Two Integrate

De beste match. Maar dan voor interim en werving & selectie. Daar gaat deze door mij gebouwde website van Two Integrate over. Maar ook voor Two Integrate was BeeWebdesign de beste match om de nieuwe website in WordPress te laten bouwen.

Deze website kun je bekijken via:
www.twointegrate.nl

BeeWebdesign portfolio - Aarnoutse Traductions

Aarnoutse Traductions

Voor Marijke Aarnoutse maakte ik deze website, die eenvoudig en strak moest zijn. Door gebruik van enkele vormen en kleuren krijgt de website toch geen saaie uitstraling. Bovendien is de website tweetalig: ook de Franstalige bezoekers kunnen de inhoud in de eigen taal bekijken.

Deze website kun je bekijken via:
www.aarnoutsetraductions.nl

BeeWebdesign portfolio - China Translated

China Translated

Nadat onze klant, mevrouw Perquin, toe was aan een nieuwe website voor haar vertaalactiviteiten kwam zij bij BeeWebdesign terecht. Ik heb haar geholpen met een nieuwe versie/lay-out van haar website, waarbij vanzelfsprekend de achterkant (WordPress, template, plug-ins, etc.) weer helemaal up-to-date is.

Deze website kun je bekijken via:
www.chinatranslated.nl

BeeWebdesign portfolio - Vertaalbureau Portucale

Portucale Vertalingen

Mevrouw Florindo had in het verleden een website, maar wilde nu weer actief met haar bedrijf aan de slag. De nieuwe website heeft een strakke indeling met rechte/hoekige vormen, met duidelijk leesbare teksten en contrast in het kleurgebruik. Door het gebruik van afbeeldingen (diverse plaatjes van Portugal) ziet de website er aantrekkelijk uit.

Deze website kun je bekijken via:
www.portucale-vertalingen.nl

BeeWebdesign portfolio - Michel de Goey

Michel de Goey

Dit is de website voor Michel de Goey, een vertaler die gespecialiseerd is in complexe inhoud en vertalingen Duits/Engels naar Nederlands. Gelukkig had hij geen complexe kennis van websites bouwen nodig voor deze website, omdat ik hem daarmee prima van dienst kon zijn en hij zich kon concentreren op zijn eigen werk.

Deze website kun je bekijken via:
www.micheldegoey.nl

BeeWebdesign portfolio - Kalligram Translations

Kalligram Translations

Een stijlvol vormgegeven website met de juiste informatie voor de bezoeker en potentiële klant. Deze WordPress-website is uitgevoerd in twee talen, wederom middels de WPML plug-in voor meerdere talen. Net als bij BeeWebdesign staat bij Kalligram Translations (naast natuurlijk gedegen expertise) betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid voorop.

Deze website kun je bekijken via:
www.kalligram-translations.com

BeeWebdesign portfolio - Elsbeth de Jager

Elsbeth de Jager

Elsbeth de Jager is sinds 2003 werkzaam als vertaler, auteur, redacteur en recensent. Tevens heeft ze jarenlange ervaring als docent/taaltrainer Duits, docent Creatief Schrijven/schrijfcoach en docent NT2. Ik heb voor haar een nieuwe website gemaakt, waarop zij recent werk en recensies kan plaatsen.

Deze website kun je bekijken via:
www.elsbethdejager.nl

BeeWebdesign portfolio - Babelchina

BabelChina

Website voor tolk en vertaler Janske van Dun-Vrijsen, in de kleuren van de huisstijl van de klant. Een compacte WordPress-website met natuurlijk een contactformulier en bondige achtergrondinformatie over BabelChina.

Deze website kun je bekijken via:
www.babelchina.nl

Ook toe aan een nieuwe website?
Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.