Skip to main content

Wat kost een nieuwe website?

Op deze pagina staan de vanaf-prijzen (exclusief 21% btw) voor enkele vaak gekozen websites. Alle websites die BeeWebdesign levert zijn maatwerk, dus als je precies wilt weten wat jouw nieuwe WordPress-website gaat kosten, neem dan contact met ons op. We sturen je graag een vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw specifieke situatie. We hebben voor elk budget een geschikte website!

BeeWebdesign - WordPress-websites op maat
Snel online

Basiswebsite

Inclusief 1 jaar domeinnaam en hosting. Een doeltreffende website op maat waar je snel mee online bent.

€ 1799,-

 

Meest gekozen

Uitgebreid

Compleet verzorgde website, inclusief SEO-geoptimaliseerde teksten door een deskundige tekstschrijver.

€ 2799,-

 

Internationaal bereik

Meertalig

Jouw website helemaal in een of meer vreemde talen, inclusief content, menu en contactformulieren.

Prijs op aanvraag

 

Referenties van onze tevreden klanten

Bart is een geweldige keuze als je een website wilt. Hij denkt met je mee, is creatief, maakt mooie dingen en reageert snel. Wijzigingen werden bijna direct geïmplementeerd, zodat we snel weer verder konden. Mijn website ziet er prachtig uit, veel mooier dan ik ooit zelf had kunnen bedenken en is intuïtief in het gebruik. Dankzij Bart heb ik een geweldige website die ik graag aan anderen laat zien!

Silvie van der ZeeThe Traveling Translator

Al een tijd was ik op zoek naar een manier om mijn werk ook op een website te presenteren. Heel vaak kreeg ik te horen: Geen probleem, dat doe je toch lekker zelf! Nou, nee, ik had hier toch echt professionele hulp bij nodig. En die vond ik bij Bart: een expert op het gebied van websites die ook nog vertaler is, de perfecte combinatie! En ik heb er geen seconde spijt van gehad. Bart luisterde goed naar mijn wensen, gaf mij tips waar ik nog niet eens over had nagedacht en heeft mij met een prachtig resultaat verrast.

Anja Schuitemaker-LohASL vertalingen & communicatie

De samenwerking met Bart was erg prettig, omdat hij goed met me mee dacht en me kon adviseren op de punten waar mijn kennis tekortschoot. Doordat hij goed luisterde naar mijn wensen, ben ik heel tevreden met het eindresultaat: een frisse en professionele website!

Loes PetitVertaler Chinees

Ik kan Bart van harte aanbevelen voor het maken van een website. Hij heeft een prachtige website voor mij gemaakt voor een betaalbare prijs! Bart is zeer deskundig, professioneel, creatief en geduldig. Verder luisterde hij goed naar mijn wensen en reageerde hij altijd snel en vriendelijk op mijn e-mails. Bovendien houdt hij tijdens het bouwen van de website rekening met SEO en de leesbaarheid op mobiele telefoons. Kortom, ik zou mij geen betere websitebouwer kunnen wensen. Veel dank voor alles, Bart!

Erica TegelaarJuridica Translations