Skip to main content

Een website laten bouwen zonder gedoe?

Wil je jouw product of dienst online presenteren? Maar heb je geen zin in gedoe of ontbreekt het aan technische kennis? Dan helpt BeeWebdesign je om een effectieve website te bouwen.

BeeWebdesign - WordPress-websites op maat

Hieronder alvast enkele mogelijkheden op een rijtje

Pakket met een basiswebsite

Dit pakket omvat een website met maximaal 5 pagina's, menu, opmaak en door jou aangeleverde teksten. We regelen voor jou de hosting en domeinnaam en bouwen je nieuwe website naar jouw wens.

Meer over basiswebsite

Uitgebreide website met teksten

Als je zelf niet zo goed bent in het schrijven van teksten, dan regelen we bij dit pakket een tekstschrijver voor je. We overleggen met jou over wat je via de website zou willen overbrengen en bouwen de website inclusief teksten.

Bekijk de uitgebreide website

Website in meerdere talen

Wil je ook buitenlandse klanten of mensen die het Nederlands niet beheersen aanspreken? Wij werken samen met ervaren vertalers en kunnen een meertalige website voor je bouwen.

Alles over meertalige website

Basiswebsite

Heb je geen uitgebreide website met toeters en bellen of in meerdere talen nodig? Dan is een basiswebsite perfect voor je! Wij bouwen een aantrekkelijke, snelle en effectieve website voor je!

Je online visitekaartje

Je website moet passen bij jouw product, dienst en de uitstraling. En bovenal moet de website je potentiële klanten aanspreken en nieuwsgierig maken. Wij helpen je met een solide website.

De beste hosting

De hosting is ook bij dit pakket in vertrouwde handen bij onze hostingpartner TransIP. Dat betekent een stabiele, snelle en voor WordPress geoptimaliseerde server.

Uitgebreide website met teksten

Als je hulp nodig hebt bij het schrijven en bedenken van teksten voor je website, kies dan dit pakket. We schakelen een deskundige SEO-tekstschrijver in en helpen je met zowel het ontwerpen van de website als met aansprekende teksten.

Aandacht voor detail

De tekstschrijver komt met pakkende teksten die jouw potentiële klanten aan zullen spreken. Na een online intake-/brainstormsessie gaan wij aan de slag om de perfecte zinnen voor jouw website te laten schrijven.

Geen gedoe, geen zorgen

Omdat we met jouw inbreng zowel de teksten als de vormgeving van de website voor onze rekening nemen, heb jij tijd vrij om je op jouw bedrijf te richten. Geen zorgen, geen gedoe, maar wel zoals jij het wenst!

Website in meerdere talen

Als je jouw website specifiek wil richten op mensen die een andere taal spreken, overweeg dan een meertalige website. Naast het Nederlands presenteren we jouw website in meerdere talen, zoals die gesproken worden door jouw doelgroep.

Professionele vertalers

Wij schakelen voor alle vertalingen professionele vertalers in. Zij kennen als geen ander de nuances van de vreemde taal en geven jouw bedoeling of boodschap perfect weer. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we veel talen leveren.

Spreek klanten in hun eigen taal aan

Als je jouw website naast het Nederlands ook in de taal van je potentiële klanten aanbiedt, vergroot je de kans op een succesvolle lead. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.